Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Видатки на харчування луцьких школярів збільшать

Picasa

Видатки на харчування луцьких школярів збільшать

Видатки на харчування луцьких школярів збільшать

Сьогодні члени виконавчого комітету міської ради підтримали нові грошові норми витрат та розмір батьківської плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти. Грошова норма витрат на харчування однієї дитини в день збільшилася для дітей віком до 3-х років на 6.00 грн, для дітей віком від 3-х до 6 (7) - ми років – на 7.70 грн. Розмір батьківської плати не змінюється. Фінансові витрати на харчування будуть проводитися у межах загальних асигнувань, виділених на утримання закладів освіти на 2018 рік.

Розмір батьківської плати не змінюється.

Також члени виконкому прийняли рішення про організацію та норми видатків на харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста на ІІ семестр 2017-2018 навчального року.

Начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко повідомила, що безкоштовним харчуванням необхідно забезпечити 102 дитини з категорії дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; 986 дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»; 133 дитини, батьки яких беруть участь у АТО; 240 дітей з навчально-реабілітаційного центру.

Потреба прийняття рішення виникла у зв’язку з коливанням цін на ринку, враховуючи індекс інфляції, з метою забезпечення збалансованого харчування дітей в закладах загальної середньої освіти та ДНЗ, здійснення соціального захисту сімей учасників антитерористичної операції та визначених пільгових категорій дітей, які харчуються безкоштовно.

Фінансові витрати на харчування необхідно провести в межах загальних асигнувань, виділених на утримання установ освіти на 2018 рік (заклади загальної середньої освіти – 5 333 000 грн, КЗ «Луцький НВК «ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою» – 3 134 800 грн), повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Telegram Channel