Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
АТО: скільки ще тому вампіру Путіну потрібно нашої крові? (Відео)

Героям слава!

Фото прес-центру штабу АТО.

Волинь-нова

АТО: скільки ще тому вампіру Путіну потрібно нашої крові? (Відео)

Учора знову один український захисник поліг за Батьківщину, ще двоє – поранено

Російсько-окупаційні війська продовжували грубо порушувати режим тиші. Як повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, агресор й надалі застосовує зброю, яка заборонена Мінськими домовленостями, зокрема танки і важкі міномети.

На Луганському напрямку в другій половині доби у бік наших захисників біля Кримського стріляв ворожий снайпер, а близько опівночі довкола цього населеного пункту бойовики відкрили вогонь з мінометів різних калібрів. З гранатометів і великокаліберних кулеметів загарбники порушували перемир’я на підступах до Світлодарська.

На Донецькому напрямку найгарячіше було неподалік Пісків.

На Донецькому напрямку найгарячіше було неподалік Пісків. Спочатку окупанти вели вогонь по наших оборонцях з мінометів 82-го калібру, гранатометів і кулеметів, а згодом посилили тиск і застосували танкове озброєння та 120-мм міномети. Крім того, з важкого міномету противник обстрілював підступи до Водяного, що на Приазов’ї. На інших ділянках нашої оборони неспокійно у передмісті Авдіївки та поблизу Кам’янки, де ворог неодноразово вів вогонь по українських укріпленнях із мінометів та піхотного озброєння.

Загалом, минулої доби російсько-терористичні війська 16 разів порушили режим тиші. За потреби українські воїни давали агресору адекватну вогневу відповідь. 

На жаль, у результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець сил АТО загинув, ще двох – було поранено.
Висловлюємо співчуття рідним і близьким воїна, який віддав життя за Батьківщину.

 

Telegram Channel