Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Моряка спалили і поховали. І тут він з’являється на порозі....

Волинь-нова

Моряка спалили і поховали. І тут він з’являється на порозі....

Матрос риболовецького траулера, громадянин Таїланду Сакхон Сачіва, повернувся додому, провівши півроку в плаванні, і був сприйнятий рідними за... привида

Це сталось через те, що за документами він помер і був кремований в травні 2017 року. Лише після того, як рідні наважились помацати «привида», вони повірили, що перед ними справді живий родич, пише ЗІК.

Як з’ясувалося, 18 травня 2017 року бангкокська поліція направила родині Сачіви повідомлення про його смерть від шлунково-кишкового захворювання в одній з лікарень столиці Таїланду. Через кілька днів родичі приїхали в Бангкок, забрали з лікарні тіло в закритій труні і кремували його в храмі, найближчому до рідного селища. На ім’я Сачіви оформили свідоцтво про смерть, і його юридично визнали померлим.

На самому початку плавання інший матрос, громадянин М’янми, вкрав у нього ідентифікаційну картку громадянина Таїланду і зник

Моряк розповів, що на самому початку плавання інший матрос, громадянин М’янми, вкрав у нього ідентифікаційну картку громадянина Таїланду і зник під час заходу в один з портів. Сачіва, який не міг часто зв’язуватися з рідними по мобільному зв’язку через відсутність сигналу в відкритому морі, після цього випадку з близькими жодного разу не розмовляв, через те, що траулер більше не заходив в таїландські порти до самого закінчення плавання.
 

Telegram Channel