Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Окупанти знову гатять – кінець «новорічно-різдвяному перемир’ю»?

Волинь-нова

Окупанти знову гатять – кінець «новорічно-різдвяному перемир’ю»?

Сьогодні ворог чотири рази відкривав вогонь

Прес-центр штабу АТО поширив фронтове зведення станом на 18.00 26 грудня 2017 року:

«Незважаючи на досягнуті у Мінську домовленості щодо новорічно-різдвяного перемир’я, російсько-окупаційні війська не припинили обстрілів позицій Збройних Сил України. Впродовж сьогоднішнього дня загарбники здійснили чотири провокаційні обстріли позицій сил АТО. 

Підрозділи Збройних Сил України забезпечують виконання усіх заходів з підтримання режиму припинення вогню по усій лінії розмежування сторін та суворо дотримуються Мінських домовленостей.

На Луганському напрямку ворог понад годину вів вогонь по наших оборонних укріпленнях з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки поблизу Луганського. А у районі Новолуганського та Золотого активізувалисися ворожі снайпери, які обстрілював опорні пункти української армії.

На Донецькому напрямку, в обідню пору, зі стрілецької зброї противник порушував перемир’я біля шахти Бутівка.
Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали. Підрозділи Збройних Сил України забезпечують виконання усіх заходів з підтримання режиму припинення вогню по усій лінії розмежування сторін та суворо дотримуються Мінських домовленостей».

Telegram Channel