Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Фонди Волинського краєзнавчого музею поповнилися новими експонатами із зони АТО

Волинь-нова

Фонди Волинського краєзнавчого музею поповнилися новими експонатами із зони АТО

Виставка «Неоголошена війна. Волинський рахунок», розповідає про жертовність наших воїнів-земляків на Донбасі

27 грудня старший інспектор роти поліції особливого призначення «Світязь» – капітан Сергій Зиза передав до музею власні однострої, у яких він пройшов через вогняні дороги Дебальцівського плацдарму, бої за Вуглегірськ. Про це інформує Музейний простір Волині. Виставка «Неоголошена війна. Волинський рахунок», що діє у Волинському краєзнавчому музеї, постійно поповнюється новими експонатами, які розповідають про жертовність наших земляків у зоні АТО. Варто нагадати, що цього року, 21 лютого, роті «Світязь» був присвяченій захід із циклу «Перемоги української зброї», що відбувся у стінах Волинського краєзнавчого музею.

Ми розраховуємо, що ініціативу Сергія Зизи підтримають інші учасники АТО, волонтери, свідомі громадяни, яким не байдужа новітня історія нашої держави.

Ми розраховуємо, що ініціативу Сергія Зизи підтримають інші учасники АТО, волонтери, свідомі громадяни, яким не байдужа новітня історія нашої держави. Внесок волинян у захист територіальної цілісності і суверенітету України має бути збережений для пам’яті наступних поколінь. Сьогодні це залежить саме від нас.

Telegram Channel