Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У 2018 році лучанам буде легше отримати довідку про склад сім’ї

Волинь-нова

У 2018 році лучанам буде легше отримати довідку про склад сім’ї

Обіцяють у Центрі надання адміністративних послуг

Рік, що минає, для Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку видався досить продуктивним. Вдалося не лише збільшити кількість адміністративних послуг до 334, реконструювати зал для комфортнішого очікування, а й підготувати документи на відкриття філії ЦНАП у прийдешньому 2018-му році. про це повідомляє Портал електронних сервісів Волині

У ЦНАПі запевняють, що проаналізували зауваження і пропозиції щодо покращення роботи депаратменту. Більшість зауважень стосуються найпопулярніших адміністративних послуг у ЦНАП: оформлення та видача біометричних документів, реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання, видача довідок про склад сім’ї або зареєстрованих осіб у приватному, приватизованому житловому приміщенні/будинку.

В результаті - отримати довідку про склад сім’ї або зареєстрованих осіб у приватному, приватизованому житловому приміщенні/будинку можна всього за кілька хвилин.

Через підвищений попит та значне збільшення кількості оформлюваних біометричних документів, виникли затримки зі своєчасною видачею замовлених паспортів. На жаль, ЦНАП не може впливати на суб’єктів надання адміністративних послуг. На наші неодноразові звернення, у ДП “Поліграфкомбінат “Україна” запевняють, що докладають максимальних зусиль у збільшенні обсягів виробництва.

Що ж стосується видачі довідок про склад сім’ї або зареєстрованих осіб у приватному, приватизованому житловому приміщенні/будинку ми взяли до уваги нарікання мешканців міста. Нам вдалося не лише налагодити співпрацю з відділом ведення Реєстру територіальної громади Луцької міської ради, а й, враховуючи потреби населення, ініціювати придбання за грантові кошти програмного забезпечення для створення та функціонування реєстру територіальних громад міста. В результаті - отримати довідку про склад сім’ї або зареєстрованих осіб у приватному, приватизованому житловому приміщенні/будинку можна всього за кілька хвилин.

Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку й надалі проводитиме моніторинг якості обслуговування та вживатиме всіх необхідних заходів щодо якісного та оперативного обслуговування відвідувачів, враховуючи всі зауваження та пропозиції.

Ми стараємося завжди рухатися вперед, вдосконалюватися і ви можете нам у цьому допомогти. Залишайте свої пропозиції, ідеї, зауваження щодо нашої роботи, допоможіть нам стати кращими.

Telegram Channel