Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Герой України із Рівненщини привітав бійців АТО з прийдешнім Новим роком

«Пам’ятайте, що ви найдорожче і найцінніше, що є в нашій державі, в Україні».

Фото «Новое время».

Волинь-нова

Герой України із Рівненщини привітав бійців АТО з прийдешнім Новим роком

«І щоб ви обов’язково повернулися живі здорові додому»

45-річний Герой України, генерал-майор, начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна Ігор Гордійчук привітав бійців антитерористичної операції з прийдешнім Новим роком. Відповідне відео опубліковано в Facebook Телепроект «Будемо жити», інформує «Високий замок».

Генерал побажав бійцям з честю і гідністю впоратися з поставленими завданнями і повернуться додому живими і здоровими. Також він висловив надію, що українські військові в наступаючому році досягнуть позитивних результатів у задачах, які вони і їх керівництво ставлять перед собою.

24 серпня 2016 року Президент України Петро Поршенко присвоїв Гордійчуку звання генерал-майора.

«З надзвичайно великою повагою, шаною, любов’ю звертаюсь до всіх бойових побратимів, кому найважче зараз. І холодно, і часом голодно, і без сім’ї. Я не тільки просто хочу вас привітати. Хочу побажати, щоб ви і завдання поставлене виконали з честю, гідністю. І щоб ви обов’язково повернулися живі здорові додому, до сімей. Пам’ятайте, що ви найдорожче і найцінніше, що є в нашій державі, в Україні», – сказав Гордійчук.

Нагадаємо, Гордійчук брав участь у безлічі операцій під час АТО. Зокрема, очолював загін спецпризначення, який виконував завдання по глибинній розвідці в тилу противника і командував операцією по захопленню стратегічної висоти «Саур-могила». Після захоплення висоти довгий час утримував її в бою проти переважаючих сил противника. Пізніше зумів вийти з оточення разом із залишками сил, отримавши при цьому важке поранення.

24 серпня 2016 року Президент України Петро Поршенко присвоїв Гордійчуку звання генерал-майора.

Telegram Channel