Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинську Мар’янівку освітлюють уже 150 ліхтарів!

Засвічення ліхтарів у грудні вартувало 199 тисяч гривень.

Фото із сайту «Економічна правда».

Волинь-нова

Волинську Мар’янівку освітлюють уже 150 ліхтарів!

А ще два роки тому тут не було жодного!

Рік, що минає, залишить на згадку про себе  жителям  Мар’янівки  багато гарних подій. Одна з них датуватиметься місяцем груднем, в якому   селище освітили ще 42 ліхтарі.

Хто їхатиме чи йтиме берестечківською трасою, той  неодмінно зауважить, що в Мар’янівці є господар.

Нині у чималому населеному пункті ліхтарів світиться  аж 150!  А ще  два роки тому не було жодного!  Щойно наставала ніч і люди вимикали світло у домівках, як селище зливалося з темрявою. Покінчити з тою тьмою поставив за ціль  Мар’янівський селищний голова Микола Климчук, обраний лідером територіальної громади  у 2015 році. Найперше світло вночі побачив центр поселення, потому вулиці так званої Заплотини і ті, що знаходяться за стадіоном. Тепер настав час Вчительської, Радгоспної, Вишневої, Матросова, Тихої, Соборної, Спортивної… Словом, хто їхатиме чи йтиме берестечківською трасою, той  неодмінно зауважить, що в Мар’янівці є господар.

Посприяли й депутати Мар’янівської селищної ради, голосуючи «за» виділення коштів із бюджету селища на цю потрібну справу. Їх сума загалом складає 410 тисяч гривень.  Засвічення ліхтарів у грудні вартувало 199 тисяч гривень. Роботу бездоганно виконав приватний підприємець Микола Шкарадюк.

Чи вже всюди у Мар’янівці видно в сутінках? Ще ні, однак ¾ хорошої справи вже зроблено!

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel