Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Першими суперниками збірної України у 2018-му році стануть збірні Японії та Саудівської Аравії

Волинь-нова

Першими суперниками збірної України у 2018-му році стануть збірні Японії та Саудівської Аравії

Принаймні, ймовірність цього дуже висока

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко назвав перших ймовірних суперників національної команди в 2018 році, повідомляє УНІАН.

«Ми хочемо провести якомога більше контрольних матчів. У березні — два, а по закінченні сезону — ще три. Все йде до того, що ми почнемо рік матчами з Японією і Саудівською Аравією. Наскільки мені відомо, контракт з японцями вже знаходиться в ФФУ, а другий договір повинні надіслати на самому початку року», – зазначив Шевченко в інтерв'ю сайту Команда1.

Після того, як всі формальності будуть улагоджені, стане відомо місце проведення цих поєдинків. Точно можу сказати, що вони пройдуть в Європі.

Де саме відбудуться найближчі спаринги збірної, точно поки не відомо.

«Після того, як всі формальності будуть улагоджені, стане відомо місце проведення цих поєдинків. Точно можу сказати, що вони пройдуть в Європі. Як тренера підбір суперників мене цілком влаштовує, адже обидві команди стали учасниками чемпіонату світу», – сказав Шевченко.

Нагадаємо, збірна України не зуміла пробитися у фінальну частину чемпіонату світу-2018, який відбудеться наступного літа в Росії.

Telegram Channel