Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Такого залу, як у Нововолинську, нема на Волині

Бачите, які чудові тут доріжки!

Фото із офіційного сайту Нововолинської міської ради.

Волинь-нова

Такого залу, як у Нововолинську, нема на Волині

Гарний подарунок отримали напередодні Нового року юні спортсмени з шахтарського міста, які займаються у дитячо-юнацькій спортивній школі

Тут зроблено якісну реконструкцію легкоатлетичного залу.  З нагоди відкриття на урочистість завітали міський голова Віктор Сапожніков, його перший заступник, секретар ради Андрій Сторонський,  президент Федерації легкої атлетики Волині, перший віце-президент Федерації легкої атлетики України, директор ПП «СпортЕлітБуд», заслужений  тренер України Володимир Рудюк, юні легкоатлети, їхні наставники і батьки.

Відкриваючи захід, заступник директора спортивної дитячої установи Галина Мартинова підкреслила, що у передноворічно-різдвяні дні збулася їхня казкова мрія – мати сучасний легкоатлетичний зал (крім інших видів, тут можна змагатися у бігу на 30 м і стрибках у висоту).

Крім інших видів, тут можна змагатися у бігу на 30 м і стрибках у висоту.

Мер Нововолинська наголосив, що у співпраці з депутатами міської влади було прийнято рішення провести капітальний ремонт у дитячо-юнацькій спортивній школі, й виділити на це 1 млн 65 тис гривень  бюджетних коштів. Він упевнений, що потрібно розвивати спортивну інфраструктуру в місті, адже заняття спортом – це насамперед здоровий спосіб життя.

 Володимир Рудюк і Віктор Сапожніков перерізають традиційну стрічку під час відкриття оновленого залу.
Володимир Рудюк і Віктор Сапожніков перерізають традиційну стрічку під час відкриття оновленого залу.

 Присутні гості побажали юним легкоатлетам та їхнім  наставникам нових спортивних досягнень, продовження славних традицій.

Тут зростали  покоління спортсменів, чиї  імена відомі не лише на теренах Волині, а й України та поза її межами. А нинішнього року троє вихованців ДЮСШ продемонстрували високі результати на змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів та увійшли до складу збірної України.

 До слова, оновлений легкоатлетичний зал такого рівня  – єдиний  на Волині.

Тут проводяться обласні змагання, традиційні  турніри, у яких беруть  участь юні спортсмени  і з інших областей України. Після урочистої церемонії  перерізування стрічки, розпочався турнір із легкої атлетики серед школярів.

  Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Telegram Channel