Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Експертиза встановила причину смерті Ірини Ноздровської

Волинь-нова

Експертиза встановила причину смерті Ірини Ноздровської

Жінка померла від колото-різаних ран

За попередніми даними експертизи тіла юриста Ірини Ноздровської, вона померла від множинних колото-різаних ран.

Версія про зґвалтування виключена, розповів спікер Національної поліції Київської області Микола Жукович в коментарі УНІАН, повідомляє Новое время.

За попередньою версією вона померла не від утоплення, а саме від нанесення колото-різаних ран.

«Версія зі зґвалтуванням відпадає, оскільки експертиза показала, що його не було.

На її тілі знайшли колото-різані рани на шиї і на підборідді. Тобто мова йде про насильницьку смерть», – сказав він.

Остаточних результатів судово-медичної експертизи поки немає. Однак зараз експерти також виключили версію про утоплення.

«За попередньою версією вона померла не від утоплення, а саме від нанесення колото-різаних ран», – сказав Жукович.

Він додав, що всі особи з кола знайомих загиблої, яких опитує зараз поліція, знаходяться в Україні.

Нагадаємо, Ірина Ноздровська пропала 28-29 грудня і була знайдена мертвою 01 січня 2018 року. Юрист пропала по дорозі з Києва в село Демидів Вишгородського району.

Нагадаємо, Ірина Ноздровська пропала 28-29 грудня і була знайдена мертвою 01 січня 2018 року. Юрист пропала по дорозі з Києва в село Демидів Вишгородського району.

Правоохоронці розглядають чотири основні версії вбивства Ірини: професійна діяльність, справу за фактом ДТП, в якому загинула її сестра, хуліганство, а також можлива спроба зґвалтування правозахисниці.

Юрист займалася справою про загибель своєї сестри, яку у вересні 2015 року на смерть збив Дмитро Россошанський – племінник районного судді. На момент ДТП він перебував у стані наркотичного сп'яніння. Родичі і друзі Россошанського неодноразово погрожували розправою Ірині і її сім'ї, про що є зареєстровані кримінальні справи.

Через два роки після ДТП Ірина змогла домогтися покарання для Россошанського - в кінці травня 2017 року суд засудив його до семи років позбавлення волі. Однак 27 грудня він ледь не вийшов з-під варти: в Апеляційному суді Київської області адвокат намагався оскаржити вирок і підвести свого клієнта під амністію, використовуючи порушення, допущені судом першої інстанції.

Telegram Channel