Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Війна, з точки зору можливості красти, це навіть крутіше, ніж «Євро»

УНІАН

«Війна, з точки зору можливості красти, це навіть крутіше, ніж «Євро»

За словами волонтера Віталія Дейнеги, через це багато людей бояться завершення війни, «як страшного сну»

Він заявив, що війна – це спосіб для багатьох людей заробити, пише УНІАН. Таку думку він висловив на чаті в «Главреді». Він додав, що на війні можна дуже багато вкрасти. «На екзотичних проектах завжди дуже легко і зручно красти гроші. Ми це бачили на «Євро-2012». А війна, з точки зору можливості красти, це навіть крутіше, ніж «Євро». Дуже хочеться вірити, що кількість зацікавлених у війні людей в різних шарах суспільства ще не дуже велика. Але точно оцінити її складно. Особливо - серед політиків», - розповів волонтер.

«На екзотичних проектах завжди дуже легко і зручно красти гроші. Ми це бачили на «Євро-2012». А війна, з точки зору можливості красти, це навіть крутіше, ніж «Євро».

На його думку, після завершення війни велика кількість людей опиниться на вулиці і не зможе себе реалізувати. «Дуже хотілося б вірити, що влада зацікавлена ​​в перемозі (не плутати з «закінчити війну»). Але я сам боюся величезної кількості людей, які опиняться на вулиці і не зможуть себе реалізувати, коли війна закінчиться. Спочатку війна тебе дуже лякає, потім ти з нею змиряєшся, а потім ти без неї вже не можеш. Це шлях, який вже пройшли багато військових, політики і навіть деякі волонтери, які починали з бажання повернути мир, а тепер бояться завершення війни, як страшного сну», - заявив Дейнега.

Telegram Channel