Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Їду на Різдво» – за все подякуйте батькам

Волинь-нова

«Їду на Різдво» – за все подякуйте батькам

Ця композиція у виконанні волинського гурту «Nagrash_band» сколихнула соціальні мережі, а ще вона неодмінно допоможе поринути в атмосферу свята

Наближається світле і тепле свято Різдва, яке приносить радість і надію всім членам сім'ї від малого до великого. Традиційно Різдво Христове треба присвятити родині та близьким людям, яким за метушнею робочих днів так рідко вдається приділити достатньо уваги.

Різдво Христове треба присвятити родині та близьким людям, яким за метушнею робочих днів так рідко вдається приділити достатньо уваги.

«Вони дали нам життя. Вони зробили усе для того, щоб ми отримували лише найкраще у житті, а ми не завжди даємо їм достатньо любові, уваги і поваги, не завжди… Вони люблять нас такими, якими ми є, з нашими недоліками, особливостями характеру, вадами… Розділяють з нами радість і смуток, успіхи і невдачі, щастя і горе. Не чекайте! Не чекайте свята, особливої нагоди, потрібної погоди чи хорошого настрою - біжіть, їдьте, летіть до них, щоб подякувати за все, обійняти і сказати: «Мамо, Тату! Я Вас так люблю!», - написав автор слів та музики Захар. 
Гітара Андрій Олексюк, вокал,клавіші Валерій Воробей.

 

Telegram Channel