Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
АТО: знову поранено одного українського воїна (Відео)

Окупанти стріляють із великокаліберних кулеметів та мінометів.

Фото прес-центру штабу АТО.

Волинь-нова

АТО: знову поранено одного українського воїна (Відео)

Повного дотримання режиму припинення вогню з вини російсько-окупаційних угрупувань і надалі немає

Як інформує прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, противник продовжує обстрілювати із забороненого Мінськими домовленостями озброєння позиції Збройних Сил України.

На Луганському напрямку пізно ввечері ворог майже годину вів вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО зі 120-мм мінометів та великокаліберних кулеметів у районі Світлодарської дуги. Десять мін цього калібру розірвалися довкола населеного пункту Луганське.

Українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

На Донецькому напрямку у першій половині доби загарбники зосередили свою вогневу активність поблизу шахти Бутівка та обстріляли наших захисників спочатку з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а згодом – із мінометів калібру 82-мм.

Українські військові вогонь у відповідь не відкривали, у повній мірі дотримуючись домовленостей Тристоронньої контактної групи про новорічно-різдвяне перемир’я.

В наслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Збройних Сил України зазнав поранення. Його оперативно доставлено до військового шпиталю та надано необхідну лікарську допомогу. Стан здоров’я українського захисника характеризується як задовільний, а його життю ніщо не загрожує.

 

Telegram Channel