Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Аналітики прогнозують Україні лише одну медаль на зимовій Олімпіаді-2018 у Пхенчхані

Волинь-нова

Аналітики прогнозують Україні лише одну медаль на зимовій Олімпіаді-2018 у Пхенчхані

Звісно, йдеться про жіночу біатлонну естафету

Спортивні аналітики з компанії Gracenote дали свій прогноз на Олімпіаду-2018 і представили оновлену версію ймовірного медального заліку Ігор в Пхенчхані, які пройдуть з 9-го по 25 лютого. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на офіційний сайт компанії.

Представлені дані ґрунтуються на результатах, показаних спортсменами починаючи з минулої Олімпіади в Сочі. Крім того, було враховано рішення Міжнародного олімпійського комітету (МОК) про заборону для збірної Росії брати участь в ОІ-2018.

Представлені дані ґрунтуються на результатах, показаних спортсменами починаючи з минулої Олімпіади в Сочі.

Так, за прогнозами компанії, Німеччина виграє медальний залік – в активі німців може виявитися 40 медалей різного ґатунку (14 золотих - 12 срібних і 14 бронзових). При цьому кращі результати представники Німеччини, швидше за все, продемонструють в біатлоні (10 медалей).

 Друге місце, ймовірно, посяде Норвегія з 37 нагородами (14-11-12). Найбільше медалей (19) норвежці напевно здобудуть в лижних гонках.

На третьому місці може виявитися Канада з 33 медалями (7-12-14).

Четверте місце залишиться за представниками США, в активі яких може виявитися 29 медалей (10-10-9).

П'ятою стане Франція з 24 нагородами (9-9-6), при цьому вісім з них можуть бути завойовані біатлоністами Мартеном Фуркадом і Марі Дорен Абер.

Україна стане останньою за кількістю завойованих медалей (серед тих, хто їх узагалі завоює) – в активі української збірної може виявитися лише одна бронзова нагорода.

Що стосується збірної Росії, на даний момент невідомо, яка кількість спортсменів отримає дозвіл від МОК виступати в Пхенчхані в нейтральному статусі.

Telegram Channel