Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У селі на Турійщині вперше провели різдвяний бал-маскарад

Волинь-нова

У селі на Турійщині вперше провели різдвяний бал-маскарад

Новорічне свято у Торговищі зібрало різні покоління

8 січня у приміщенні клубного закладу села Торговище відбувся видовищний бал-маскарад, який зібрав триста людей різного віку. На свято приїхали багато гостей із Турійська, Кульчина , Дольська , Растова , Перевал, Відут, Сомина , Комарова… Про це пише спільнота «Громадянська позиція - Волинська область». З самого початку організатори сільського балу- маскараду сподівались, що на ньому будуть представлені оригінальні вбрання і маски, але ніхто не очікував, що їх число досягне аж ста!  Святкові костюми готували цілими сім’ями.  Особливо вирізнялись креативом Умивальник, Годинник, Губка Боб, Буратіно, Мальвіна, Артемон, Фіксіки, Хатинки на курячих ніжках, Баби-Яги, Цигани…

Щиро вітали всіх присутніх в залі з Новим роком та Різдвом Христовим Дід Мороз (з його роллю якнайкраще справився Турійський селищний голова Олексій Безсмертний) та красуня- Снігуронька ( артистично-неповторна Світлана Біловус).

Святкові костюми готували цілими сім’ями.  Особливо вирізнялись креативом Умивальник, Годинник, Губка Боб, Буратіно, Мальвіна, Артемон, Фіксіки, Хатинки на курячих ніжках, Баби-Яги, Цигани…

В ході дійства розігрувалась лотерея з досить оригінальними виграшами. Приміром - сертифікати на відвідування бані в комплексі «Соминаль» та в Соловичах «У Кашуби», а також абонементи на користування послугами та відзначення свята в турійському «Автомістечку».

«Заключним акордом балу-маскараду у Торговищі були добрі й щирі побажання від мешканців села всім організаторам незабутнього новорічного дійства. Ми на ділі переконалися, що гуртом можна робити багато хороших справ. Головне - небайдужість та ініціатива. В нашому випадку вона була від Турійського селищного голови Олексія Безсмертного та від депутата селищної ради від Торговища Антоніни Гут. Також надала нам вагому методичну допомогу депутат Турійської селищної ради Галина Абрамчук, активно підтримував наш "бойовий" дух депутат Турійської районної ради Василь Гут.
Тож всі мешканці нашого села щиро бажають Божого благословіння у всіх подальших добрих справах тим небайдужим людям, які так чи інакше причетні до цього сільського новорічного свята! Ми віримо, що на сцені нашого закладу культури будуть нові цікаві концерти й дійства, як віримо в те, що наше маленьке Торговище має світле майбутнє», - написала у «Фейсбуці» завідувачка будинку культури села Торговище Лариса Фейдак.

Telegram Channel