Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Волинь» підписала вкритого татуюваннями чемпіона Білорусі

Волинь-нова

«Волинь» підписала вкритого татуюваннями чемпіона Білорусі

Андрій Яковлєв має досвід виступів у Лізі чемпіонів

Луцька «Волинь» підписала чергового новачка у нинішнє міжсезоння. Ним став півзахисник Андрій Яковлєв.

Андрій Яковлєв – уродженець Харкова. Починав кар’єру футболіста у системі донецького «Шахтаря» та має великий досвід виступів за кордоном, адже грав у Латвії, Узбекистані, Словаччині, Білорусі, Росії, Молдові та Казахстані. Останнім клубом Яковлєва був грецький «Нікі Волос».

Слід відзначити, що 2014-го року новачок «Волині» ставав чемпіоном Білорусі у складі «БАТЕ» та пограв з командою з Борисова у Лізі чемпіонів.

Слід відзначити, що 2014-го року новачок «Волині» ставав чемпіоном Білорусі у складі «БАТЕ» та пограв з командою з Борисова у Лізі чемпіонів. 2016-го року ставав володарем Кубка Молдови у складі клубу «Зоря» (Бєльці).

Андрій Яковлєв може зіграти крайнього півзахисника на обох флангах.

«Мені уже подобається, що тут у команді збирається серйозний склад та ставлять серйозні завдання, які ми будемо виконувати», – поділився новачок «Волині» першими враженнями після підписання контракту.

Зауважимо, що досвдічений півзахисник став уже дванадцятим новачком «Волині» протягом зимового міжсезоння. Раніше до клубу приєдналися Владислав Кравченко, Роман Світличний, Вадим Страшкевич, Олександр Воробей, Рудольф Сухомлинов, Валерій Болденков, Олексій Клак, Олександр Климець, Дмитро Скоблов та Олександр Сафонов, а у новому році повернувся до рідної команди Олег Герасимюк. 

Telegram Channel