Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Реал» готовий не пошкодувати за Неймара 400 мільйонів євро?

Волинь-нова

«Реал» готовий не пошкодувати за Неймара 400 мільйонів євро?

Проте «ПСЖ» може не погодитися продавати бразильця й за таку астрономічну суму

Мадридський «Реал» має намір придбати нападника французького «ПСЖ» Неймара і готовий витратити на це €400 млн. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на газету Marca.

За інформацією видання, «Реал» спробує здійснити операцію влітку 2019 року. Наголошується, що для мадридського клубу перехід Неймара важливий не тільки через зоряний статус гравця, але і з точки зору протистояння з «Барселоною», за яку бразилець виступав з 2013-го по 2017 рік.

Для мадридського клубу перехід Неймара важливий не тільки через зоряний статус гравця, але і з точки зору протистояння з «Барселоною», за яку бразилець виступав з 2013-го по 2017 рік.

Президент «ПСЖ» Нассер Аль-Хелайфі не має наміру продавати нападника. Однак у складі «Реала» є ряд гравців, які можуть зацікавити паризький клуб, зокрема форвард Кріштіану Роналду.

Нагадаємо, в серпні 2017 року Неймар викупив свій контракт у «Барселони» за €222 млн. За даними ЗМІ, ці гроші бразильцеві виділив один зі спонсорів «ПСЖ» для обходу правил фінансового «фейр-плей».

Контракт Неймара з парижанами розрахований на п'ять років. У нинішньому сезоні бразилець провів 22 матчі, в яких забив 20 м'ячів.

Telegram Channel