Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку хлопці розбили скло спецавтомобіля та знімали це на відео

Волинь24

У Луцьку хлопці розбили скло спецавтомобіля та знімали це на відео

В ніч на 14 січня на вулиці Потебні біля нічного клубу «Наталка» двоє нетверезих молодиків побили заднє скло у машині поліції, знімаючи це на камери власних телефонів

Поліція охорони прибула на виклик, залишивши машину біля клубу. Двоє нетверезих молодиків підійшли до неї, спочатку просто роблячи селфі. В якийсь момент один з молодиків взяв камінь – і розбив заднє скло, знімаючи це на відео. Про це з посиланням на Волинь24 інформує портал БУГ.

Від бігу і емоцій у того, що побив скло, почався приступ астми – розбишака виявився астматиком 

Хлопці кинулися тікати. Поліція наздогнала обох. Від бігу і емоцій у того, що побив скло, почався приступ астми – розбишака виявився астматиком. Поліцейським довелося надавати допомогу і викликати швидку. Другий, натомість, поводив себе агресивно – тож його довелося закувати в кайданки.

Той, що бив скло в машині, назвався Артуром. Йому 21 рік, мешканець Ковеля, навчається у Луцьку на повара. Інший – Максим – вчиться в СНУ, мешкає в одному з сіл Локачинського району. Обох відвезли до відділку поліції, де ті стали запевняти, що нічого не робили, а «просто займалися бігом». Затримані перебували в стані алкогольного сп’яніння. У одного з них доза алкоголю в крові становила 2,21 проміле. Хлопцям за пошкодження автомобіля поліції загрожує кримінальна відповідальність.

Telegram Channel