Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
60-річний радивилівський рецидивіст викрав та «ув’язнив» 53-річного млинівського домашнього насильника

Волинь-нова

60-річний радивилівський рецидивіст викрав та «ув’язнив» 53-річного млинівського домашнього насильника

Вимагали у нього забиратися геть з Рівненщини

Встановлюючи місце перебування безвсіти зниклого жителя Млинівського району, поліцейські з’ясували, що чоловіка незаконно утримував раніше судимий мешканець Радивилівського району, повідомляє Головне управління Національної поліції у Рівненській області.

До поліції повідомила сестра потерпілого, що на її мобільний телефон із прихованого номера прийшло sms-повідомлення, що її брат помер.

До поліції повідомила сестра потерпілого, що на її мобільний телефон із прихованого номера прийшло sms-повідомлення, що її брат помер. З’ясувавши, що чоловік за місцем проживання відсутній та місце перебування його невідоме, поліцейські негайно розпочали пошуки зниклого.

Правоохоронці встановили, що 11 січня близько 18-ї години 60-річний житель Радивилівського району разом із двома своїми спільниками приїхав до господарства, де проживає 53-річний мешканець Млинівського району. Зловмисники нанесли йому тілесні ушкодження, зв’язали, кинули в автомобіль «ВАЗ» та відвезли в сусідній райцентр. У одному із господарств Демидівки зв’язаного чоловіка утримували до ранку 12 січня. Зі слів потерпілого, зловмисники вимагали, щоб він їхав геть з Рівненщини та повертався до Львівської області, звідки родом. Чоловік проживає на Млинівщині у будинку своєї співмешканки та перебуває на обліку за неодноразове вчинення насильства в сім’ї.

Чоловік проживає на Млинівщині у будинку своєї співмешканки та перебуває на обліку за неодноразове вчинення насильства в сім’ї.

Під час огляду лікарі виявили у потерпілого забої та осаднення обличчя зап’ясть, закриті переломи двох ребер. До медичного закладу не госпіталізовувався.

Працівники сектору кримінальної поліції Млинівського відділення поліції у ході проведення комплексу розшукових заходів встановили особу зловмисника. Наразі він затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

Відомо, що 60-річний житель Радивилівського району раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення шахрайства, крадіжки, пошкодження майна, шляхом підпалу та інших злочинів. Відбував покарання у місцях позбавлення волі, звідки умовно-достроково звільнився у 2016 році.

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 146 Кримінального Кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) поліцейські встановлюють усі обставини, мотиви злочину та осіб, причетних до його вчинення. Згідно із санкцією статті зловмиснику загрожує покарання у виді обмеження або позбавленням волі на строк до п'яти років.

Telegram Channel