Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Погода: як сьогодні на вулиці – так буде і в березні (Карти гідрометеоцентру і пісня)

Прогноз погоди на 16 січня.

Карта – Український гідрометеоцентр.

Волинь-нова

Погода: як сьогодні на вулиці – так буде і в березні (Карти гідрометеоцентру і пісня)

За прогнозом чергового інженера-синоптика Волинського обласного гідрометеоцентру Надії Голі, сьогодні, 16 січня, буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів, місцями – сніг

На дорогах – ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря по області вдень – від 1 до 3 градусів морозу.

За багаторічними спостереженнями, найтепліше 16 січня було у 1989-му році – плюс 9,0 градуса, найхолодніше – 1972-го – мінус 25,4 градуса.

Такою буде погода сьогодні на Волині.
Такою буде погода сьогодні на Волині.

 Найтепліше 16 січня було у 1989-му році – плюс 9,0 градуса, найхолодніше – 1972-го – мінус 25,4 градуса.

Народний прогноз погоди:

Цього дня вшановується пам’ять святого пророка Малахія. За народним повір’ям, лише 16 січня можна напоумити людину, яка страждає від меланхолії. І якщо зараз меланхолічність вважається рисою характеру, то у минулі часи це вважалось душевною хворобою.

Якщо цього дня на небі з’являлася біла велика хмара, це передвіщало хурделицю і заметіль. Погода на Малахія вказує, якою буде погода у березні.

Прогноз погоди на завтра:

17 січня буде хмарно, часом сніг, мокрий сніг. Місцями слабка ожеледь, на дорогах – ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря по області: вночі – від 1 до 6 градусів морозу, вдень – від 3 морозу до 2 градусів тепла.

 

Джерело: Джерела: Український гідрометеоцентр, Волинський гідрометеоцентр, Sinoptik.ua.
Telegram Channel