Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
20-річний американець виграв у лотерею 451 мільйон доларів!

Волинь-нова

20-річний американець виграв у лотерею 451 мільйон доларів!

Приз увійшов в десятку найбільших за всю історію лотерей у США

20-річний житель Флориди (США) виграв 451 млн дол. в лотерею Mega Millions. Про це повідомляє Independent, передає УНН.

Даний приз увійшов в десятку найбільших за всю історію лотерей у США. Переможець лотереї – Шейн Місслер проживає в місті Порт–Річі. На своїй сторінці в Facebook він написав буквально наступне «OH.MY.GOD» (О, мій Боже).

За перший місяць 2018 року завдяки «Лото-Забаві» мільйонерами стали двоє українців.

Новоспечений мільйонер вважав за краще отримати максимальну суму виграшу відразу. За правилами лотереї, в цьому випадку виплачується йому сума обмежується до 281,9 млн дол. В іншому випадку кошти могли виплачуватися йому щорічними внесками протягом декількох років.

Нагадаємо, за версією міжнародної компанії GfK, найпопулярніша лотерея в Україні - «Лото-Забава». Вона офіційно визнана рекордсменом за кількістю мільйонерів, які з'явилися в країні завдяки українській державній лотереї, а це 281 мільйонер за всю історію існування лотереї, серед яких 20 щасливчиків тільки за 2017 рік. За перший місяць 2018 року завдяки «Лото-Забаві» мільйонерами стали двоє українців.

Організовує «Лото-Забаву» вітчизняний оператор державних лотерей «М.С.Л.», відомий своїми масштабними соціальними проектами. Кілька років тому «М.С.Л.» вклав майже 3 млн дол. в будівництво льодової арени «Льодограй» (Богуслав, Київська область), яка служить сьогодні однією з головних майданчиків країни для занять зимовими видами спорту.


 

Telegram Channel