Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Старій Вижівці виступить переможець «Голосу країни»

Волинь-нова

У Старій Вижівці виступить переможець «Голосу країни»

Від народження має проблеми з зором унаслідок родової травми

Переможець «Голосу Країни» Іван Ганзера виступить у Старій Вижівці з сольною програмою «Не плач, тато», пише Вижівка. Район. Концерт пройде 19 січня о 19:00 у районному будинку культури. За довідкою можна звертатися за телефонами: 098 466 38 36, 097 747 85 57.

Іван Ганзера народився на Харківщині. Від народження має проблеми з зором унаслідок родової травми. Після закінчення музичної школи працював художнім керівником у сільському клубі Калинового, займався музикою у власній невеличкій домашній студії.

Співака нагородили відзнакою командира «53-ї окремої механізованої бригади» та пам’ятною медаллю «За безкорисне служіння Батьківщині».

На «Голосі країни» Ганзера потрапив до команди Діани Арбеніної, хоча співпрацювати з ним хотіли всі чотири зіркові тренери. У фінальному двобої з Антоніною Матвієнко Іван набрав 56 % голосів глядацької аудииторії та став переможцем першого сезону конкурсу.

У 2016 році сайт «Апостроф» визнав Івана Ганзеру лідером серед популярних українських артистів за кількістю виступів в зоні АТО. Співака нагородили відзнакою командира «53-ї окремої механізованої бригади» та пам’ятною медаллю «За безкорисне служіння Батьківщині».

 

Telegram Channel