Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Ратнівщині продавали підроблений алкоголь

Волинь-нова

На Ратнівщині продавали підроблений алкоголь

ході фактичних перевірок представників бізнесу, котрі здійснюють реалізацію підакцизної продукції на території Ратнівського району, працівники управління контролю за обігом та оподаткування підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області встановили факти реалізації та зберігання алкогольних напоїв, маркованих марками акцизного податку з ознаками підробки

Алкоголь з підробленими марками акцизного податку – 48 пляшок вартістю майже 2 тисячі гривень, вилучили з незаконного обігу працівники Ратнівського ВП ГУНП у Волинській області, інформує відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Важливо, що про порушення при реалізації горілчаної продукції та цигарок на Ратнівщині представників ДФС інформували небайдужі громадяни.

Цього ж дня на території району встановлено факти роздрібної торгівлі алкогольними напоями за цінами, нижчими за встановлені мінімальні роздрібні ціни на такі напої та роздрiбної торгiвлi тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін на тютюнові вироби, які встановлені виробником тютюнових виробів, збільшеними на суму акцизного податку з реалізації через роздрібну торговельну мережу тютюнових виробів.

Важливо, що про порушення при реалізації горілчаної продукції та цигарок на Ратнівщині представників ДФС інформували небайдужі громадяни.

Тож в ГУ ДФС у Волинській області наголошують: якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти  за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою:  м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Telegram Channel