Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Священики передали 15000 гривень на лікування хворої горохівчанки

Волинь-нова

Священики передали 15000 гривень на лікування хворої горохівчанки

Оля Зілінська бореться із важкою недугою – їй потрібна пересадка нирки

У православному українському народі є благочестивий звичай, прославляючи Богонемовля Христа, творити справи милосердя. Різдво – чи не найпрекрасніший час для того, щоб проявити свою любов до ближнього, подарувати йому свою турботу та підтримку. Але, на жаль, є люди, що не можуть повністю розділити радість свята, оскільки страждають від важких хвороб.

Горохівчанка Оля Зілінська бореться із важкою недугою – їй потрібна пересадка нирки. Дороговартісну операцію необхідно провести в одній із білоруських клінік. До збору коштів дівчинці уже долучалися різні установи та організації району та області. Напередодні Хрещення Господнього свою посильну допомогу Олі передали священики Горохівського та Мар’янівського благочинь УПЦ.

Горохівчанка Оля Зілінська бореться із важкою недугою – їй потрібна пересадка нирки. Дороговартісну операцію необхідно провести в одній із білоруських клінік. До збору коштів дівчинці уже долучалися різні установи та організації району та області.

Так, 17 січня, після різдвяних колядок та привітань у державних установах Горохівщини, священнослужителі на чолі із благочинним отцями Валерієм Пилипчуком та Миколаєм Черняком передали заколядовані ними та зібрані небайдужими парафіянами 15000 гривень на лікування дівчинки.

Щоб оплатити складну операцію, необхідно зібрати 60000 євро. Сім'я Зілінських звертається до всіх небайдужих допомогти Олі.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк 5168 7427 0925 3664

мама Зілінська Олеся Василівна

Роман НОВОСАД.

На знімку: священики Горохівського та Мар’янівського благочинь разом із родиною Зілінських із Горохова.

Фото Олега Дідика.

Telegram Channel