Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Зінченко вперше вийшов в «основі» «Манчестер Сіті» у матчі АПЛ

Волинь-нова

Зінченко вперше вийшов в «основі» «Манчестер Сіті» у матчі АПЛ

Його команда здобула перемогу над «Ньюкаслом»

Півзахисник «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко вийшов у старті на матч англійської прем'єр-ліги проти «Ньюкасла» (3:1).

Це перший вихід Зінченка у старті на матч АПЛ. Українець отримав від WhoScored оцінку 7.0. Олександр найбільше у команді за матч торкнувся м'яча – 139 разів. Також Зінченко зробив 3 загострюючі паси, всього він віддав 114 передач (94% точних), відігравши повний матч. Українець відіграв на позиції лівого захисника, повідомляє Gazeta.ua.

Я такий щасливий, що вперше потрапив у стартовий склад в Прем'єр-лізі.

«Я такий щасливий, що вперше потрапив у стартовий склад в Прем'єр-лізі. Це були важливі три очки після поразки від «Ліверпуля». Нам потрібно продовжувати», – поділився враженнями Зінченко.

«У першому таймі Зінченко був чудовим. Ми не забуваємо, що він десятка, але наполягаємо на оборонній грі. У нього є шанс залишитися тут в наступному сезоні, це залежить від нього», – сказав після гри Гвардіола.

Зінченко в 2014 році залишив донецький «Шахтар», розірвавши контракт в односторонньому порядку, після чого перейшов в російську «Уфу», а пізніше – в «Манчестер Сіті» за 3,5 мільйона євро.

«Манчестер Сіті» – «Ньюкасл» – 3:1

Голи: 1:0 – Агуеро, 34 хв.; 2:0 – Агуеро, 63 хв. (з пенальті); 2:1 – Мерфі, 67 хв.; 3:1 – Агуеро, 83 хв.

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Уокер, Стоунз, Отаменді, Зінченко, де Брюйне, Фернандіньо, Сілва, Стерлінг (Бернарду Сілва, 86), Агуеро, Сане (Браїм Діас, 87).

 

Telegram Channel