Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Назвали кращий центр зайнятості Волині

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Волинь-нова

Назвали кращий центр зайнятості Волині

За підсумками роботи Ковельський міськрайонний центр зайнятості посів перше місце в області

Минулої п'ятниці в Ковельському міськрайонному центрі зайнятості підбивали підсумки роботи за 2017 рік, йдеться на сайті Ковельської міськради.

Директор центру зайнятості Ігор Приймак у своєму виступі стисло розповів про основні напрямки роботи установи. Зазначив, що у результаті праці колективу вдалося досягти позитивних результатів і посісти перше місце в області. Наголосив про необхідність подальшого вдосконалення та впровадження нових технологій обслуговування клієнтів. Більш детально про діяльність центру зайнятості розповіли начальники відділів, підтверджуючи свої тези статистичними даними.

Розшифрувавши мову цифр, можна побачити, що робиться усе можливе, аби безробітні якомога швидше поверталися у трудові колективи.

Особлива увага була зосереджена на створенні реальної сервісної служби, а також наданні соціальних послуг найбільш незахищеним особам: інвалідам, неповнолітнім, внутрішнім мігрантам, учасникам АТО. Йшлося про шляхи підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, залучення до тимчасової зайнятості.

Окрім цього, працівники установи організовують для клієнтів різні тематичні заходи: семінари, круглі столи, виїзні акції, тренінги, марафони професій, ярмарки вакансій, Дні відкритих дверей, презентації навчальних закладів та інше. Розшифрувавши мову цифр, можна побачити, що робиться усе можливе, аби безробітні якомога швидше поверталися у трудові колективи.

Секретар міської ради Віра Федосюк привітала учасників зустрічі з хорошим результатом. Вона наголосила, що з приходом нового керівника в Ковельському міськрайонному центрі зайнятості відчутні позитивні зміни. Окремо подякувала за відкриття «Центру розвитку підприємництва» та зазначила, що це буде міцним фундаментом для розвитку малого і середнього бізнесу у нашому місті.

Telegram Channel