Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В Іваничах створили «Ланцюг єдності»

Фото з Фейсбуку

В Іваничах створили «Ланцюг єдності»

На центральній площі селища з нагоди відзначення Дня Соборності України керівництво району, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, широке коло громадськості, учні школи, духовенство взяли участь в акції «Ланцюг Єдності»

Священики місцевих храмів, отці Андрій та Анатолій, відслужили молебень за мир в Україні. Про це йдеться на сторінці Іваничівської районної ради у «Фейсбуці».

 

 Учасники заходу, взявшись за руки, створили «живий ланцюг» на знак єдності та незламності нашого народу.

Поклавши квіти до пам’ятних знаків борцям за свободу і незалежність України, присутні на заході вирушили до РД «Просвіта». Там відбулось урочисте засідання з нагоди свята, яке розпочалось звучанням Державного Гімну України.

 

 Ведуча перегорнула сторінки минулого, нагадавши усім присутнім історичні події 1919 року. Заступник голови районної ради Юрій Мазурок у своєму виступі привітав усіх із цим значним для українців днем. ВІн згадав героїв, які полягли за незалежну, соборну Україну, тих, які стали на її захист і сьогодні здійснюють свій ратний подвиг заради миру на нашій землі.

До вітань також приєдналися голова РДА Лілія Кревська, помічник народного депутата Ігор П’ятоха, Олег Шимонович, Віра Хом’як, Вадим Матвійчук, а дітки героїв зворушливо виконували вірші про Україну. Також перед присутніми із концертною програмою виступили аматори народного мистецтва, працівники РД «Просвіта» та дитячої музичної школи.

 
Telegram Channel