Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Цю книгу повинен прочитати кожен

Волинь-нова

Цю книгу повинен прочитати кожен

Її назва — «Україна. Голодомор 1946-1947 років. Непокараний злочин, забуте добро». Прочитати і пам’ятати, щоб дітям і онукам розказати. Про ще один кривавий більшовицький злочин проти українського народу і про неголосний, неймовірно людяний подвиг наших земляків. Адже населення Західної України надало допомогу шести мільйонам голодуючих, — гарячою картоплиною, квартою кисляку, шматком підпалка, гарцем жита - вириваючи із лабет лютої смерті

Якщо про голодомор 1932-33 років нині ми вже знаємо багато, то про цей навіть старше покоління почало забувати, адже у радянські часи нас переконували, що ніякого голоду не було, так, повоєнні закономірні труднощі...

Автор і упорядник збірника, відомий журналіст і письменник, народний депутат Верховної Ради України І скликання Андрій Бондарчук, зібравши численні документи, спогади свідків, дослідження істориків, зробив спробу подати голодомор 1946-1947 років як цілісну трагічну подію у її найстрашніших проявах, а три совєцькі голодомори — як складову політики, спланованої системою нищення України, упокорення духу її народу російською імперією.

Автор і упорядник збірника, відомий журналіст і письменник, народний депутат Верховної Ради України І скликання Андрій Бондарчук, зібравши численні документи, спогади свідків, дослідження істориків, зробив спробу подати голодомор 1946-1947 років як цілісну трагічну подію у її найстрашніших проявах.

Книга побачила світ наприкінці минулого року в київському видавництві «Орієнтир» за сприяння Дослідної Фундації імені Олега Ольжича у США. У п’ятницю, 16 лютого 2018 року о 17-й годині у Будинку культури м. Луцька відбудеться презентація книги Андрія Бондарчука «Україна. Голодомор 1946—1947 років. Непокараний злочин, забуте добро». Запрошуємо усіх небайдужих до історії рідного краю.

Telegram Channel