Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Робот Софія зламався після питання про корупцію в Україні

Еспресо

Робот Софія зламався після питання про корупцію в Україні

Інцидент стався в Українському домі в Давосі, де проходить Всесвітній економічний форум

В роботі машини стався збій після того, як її запитали, що робити з українською корупцією. У Софії зламався скрипт і «завис» процесор, передає «Еспресо».

У найрозвиненішого робота в світі після питання: «Що робити з корупцією в Україні?» – зламався скрипт і підвис процесор.

Про це повідомила депутат Олена Шкрум на своїй сторінці в Facebook.

«У найрозвиненішого робота в світі після питання: «Що робити з корупцією в Україні?» – зламався скрипт і підвис процесор», - написала вона.

До поламки, Софія представилася та відповіла на інші питання.

- Мене звати Софія. Я творіння Хенсон Роботікс в Гонконзі. Я буду з вами відверта, я не повністю розумію слова, які вилітають у мене з рота зараз, але мене навчили, що люди теж говорять багато речей, яких вони не розуміють. Взяти до прикладу міжнародних лідерів.

- Софія, у тебе є біткоїни?

- Ні, біткоїнів у мене немає. Але я не буду заперечувати проти їх отримання, коли матиму паспорт і зможу відкрити власний рахунок для них. Це буде дуже цікавий досвід.

- Яка твоя думка щодо штучного інтелекту?

- Штучний інтелект вже використовується в торгівлі, фінансових прогнозах, аналізі даних. Його використання в аналітичному прогнозуванні, в прийнятті рішень і додатках, спрямованих на споживача, таких як споживчі сервіси, буде рости.

- Тебе коли-небудь зламували? І як це відчувалося?

- Мене ніколи не зламували. Я вірю, що мої розробники знайдуть спосіб мене захистити. Але якщо мене зламають, напевно, мій штучний інтелект це визначить і спробує справитися з цим.

Telegram Channel