Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Великий бокс: українець зустрінеться з «непереможеним» латишем

112

Великий бокс: українець зустрінеться з «непереможеним» латишем

Бій Усик - Брієдіс: сьогодні відбудеться перший грандіозний бій року

Майріс Брієдіс - Олександр Усик. Сьогодні ввечері в Ризі відбудеться один із найбільш очікуваних боїв зими - півфінальний бій Всесвітньої боксерської суперсерії між українцем Олександром Усиком і латишем Майрісом Брієдісом.

Для обох боксерів сьогоднішній бій має неймовірне значення. Як ніяк, хтось сьогодні програє. А це означає втрату не тільки чемпіонського поясу, але й статусу «непереможеного». В Усика серія перемог триває всі 13 професійних поєдинків, у Брієдіса - 23.

Про це передає «112.ua». Для обох боксерів сьогоднішній бій має неймовірне значення. Як ніяк, хтось сьогодні програє. А це означає втрату не тільки чемпіонського поясу, але й статусу «непереможеного». В Усика серія перемог триває всі 13 професійних поєдинків, у Брієдіса - 23.

Також цікавий той факт, що обидва боксери билися з німцем Марко Хуком. Латиш минулого року відібрав у досвідченого боксера чемпіонський титул WBC, а Усик впорався з Хуком у своєму минулому бою. Той бій пройшов у рамках чвертьфіналу WBSS. На тій же стадії Брієдіс захистив свій титул проти Майка Переса. Кубинець активніше провів поєдинок, але Майріс набагато частіше діставав суперника своїми довгими руками. За рахунок цього і виграв за рішенням суддів.

Загалом Майріс Брієдіс - дуже незручний суперник для Усика. Олександр славиться своєю швидкістю і потужністю. Вони дозволяють йому практично забивати опонентів. Але при цьому Усик нерідко пропускає удари. Так ось у бою проти латиша цю ваду в захисті потрібно прибрати до можливого мінімуму. Довжина і сила рук - головне знаряддя Брієдіса. 18 з 23 його боїв завершилися нокаутами. Причому, від його ударів падали боксери куди більші за розмірами, ніж сам Брієдіс.

Telegram Channel