Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Троє нелегалів з немовлям намагалися потрапити до ЄС

Волинь-нова

Троє нелегалів з немовлям намагалися потрапити до ЄС

Учора ввечері, 26 січня, за 800 метрів до українсько-словацького кордону поблизу села Кам’янецька Гута Ужгородського району на Закарпатті правоохоронці затримали групу нелегальних мігрантів, які разом із 9-місячною дитиною намагалися незаконно потрапити до Євросоюзу

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, передає УНН.

«Ними (нелегалами – ред.) виявилися двоє чоловіків 29 та 31 років, 27-річна жінка та дев'ятимісячна дівчинка… Правоохоронці встановили, що до Словацької Республіки іноземці намагалися потрапити за сприяння громадянина країни їхнього походження. Цього 50-річного чоловіка затримали в одному із готелів в Ужгородському районі. У іноземця вилучили 7900 євро та 1642 гривні. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання», – йдеться у повідомленні поліції.

Нелегали не мали при собі жодних документів, проте представились громадянами Вірменії.

Нелегальних мігрантів правоохоронці доставили в пункт тимчасового тримання іноземців Чопського прикордонного загону. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 332 ККУ, тобто незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Водночас, як повідомляють у прес-службі Чопського прикордонного загону, нелегали не мали при собі жодних документів, проте представились громадянами Вірменії. Тепер прикордонники мають встановити особи порушників. Завадити ж іноземцям порушити кордон вдалось завдяки випереджувальній інформації від оперативників Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Telegram Channel