Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
 Аваков анонсував створення патрульної поліції Криму і Севастополя

Фото: job-sbu.org

Аваков анонсував створення патрульної поліції Криму і Севастополя

Правоохоронці повинні бути готові працювати у деокупованих Криму та на Донбасі, наголосив очільник МЗС

В Україні працюватимуть підрозділи патрульної поліції Криму та Севастополя, незважаючи на тимчасову окупацію півострова Росією. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на брифінгу в Києві, повідомляє tsn.ua.

Вони працюватимуть на різних ділянках, поки не буде звільнено півострів від окупантів, а потім перейдуть на роботу туди.

«У нас будуть працювати підрозділи дорожньої поліції Криму та Севастополю, не треба дивуватися. Вони працюватимуть на різних ділянках, поки не буде звільнено півострів від окупантів, а потім перейдуть на роботу туди», - сказав глава МВС під час щорічної колегії відомства.

Крім того, Аваков наголосив, що правоохоронці повинні бути готові працювати у деокупованих Криму та на Донбасі, пише УНН.

«Вже скоро настане та фаза, коли НПУ разом із Національною гвардією зайдуть на поки що окуповані території і там треба буде слідкувати за порядком. Звільняти і захищати окуповані території – дуже важка робота, і ми це вже робили, коли звільняли території Луганської і Донецької областей. Треба готуватися до неї вже зараз», – сказав Аваков.

Telegram Channel