Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Ключі від квартир – двом сиротам

Перший заступник Нововолинського міського голови, секретар ради Андрій Сторонський із щасливими власницями нових квартир

Фото Роксолани ВИШНЕВИЧ.

Ключі від квартир – двом сиротам

Перший заступник Нововолинського міського голови, секретар ради Андрій Сторонський урочисто вручив ключі від придбаних квартир двом дівчатам – сиротам - Яні Судюк та Надії Скубченко. Яна перебуває у декретній відпустці, Надія здобуває професію кухаря

Андрій Сторонський зазначив, що обов’язок влади - допомагати сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, побажав новоселам щасливого життя у власних оселях.

У Нововолинську діє цільова соціальна програма забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

У Нововолинську, до слова, діє цільова соціальна програма забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа. За кошти, передбачені програмою, на умовах співфінансування з державного, обласного та міського бюджетів, купується соціальне житло. Починаючи з 2013 року, уже придбано 5 квартир для цієї категорії осіб після досягнення ними повноліття, на що скеровано 300 000 гривень з місцевого бюджету. Крім того, міська рада сприяє проведенню поточних ремонтів у їхніх помешканнях. За період 2012-2017 років для 31 дитини даної категорії за кошти міського бюджету придбано будівельні матеріали для проведення поточних ремонтів житла на загальну суму 161 231 гривень.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Telegram Channel