Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Погода: дощ посередині зими (Карти гідрометеоцентру і пісня)

Прогноз погоди на 30 січня.

Карта – Український гідрометеоцентр.

Волинь-нова

Погода: дощ посередині зими (Карти гідрометеоцентру і пісня)

За прогнозом чергового інженера-синоптика Волинського обласного гідрометеоцентру Надії Голі, сьогодні, 30 січня, буде хмарно з проясненнями, подекуди дощ

На дорогах – ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 метрів за секунду, місцями пориви 15 – 20 метрів за секунду. Температура повітря по області вдень – від 2 до 7 градусів тепла.

За багаторічними спостереженнями, найтепліше 30 січня було у 2002-у році – плюс 10,6 градуса, найхолодніше – 1963-го – мінус 26,9 градуса.

Такою буде погода сьогодні на Волині.
Такою буде погода сьогодні на Волині.

Найтепліше 30 січня було у 2002-у році – плюс 10,6 градуса, найхолодніше – 1963-го – мінус 26,9 градуса.

Народний прогноз погоди:

Цього дня вшановується пам’ять преподобного Антонія Великого. У минулі часи цей день називали Антон Перезимній – саме 30 січня вважалося серединою зими. Цього дня часто бували відлиги, а вслід за ними наступали сильні морози. Звідси і прикмета, що зимовому теплу вірити не можна: «Перезимник дасть надію, тепло, а потім обдурить – все морозом скрутить». Якщо на Антонія небо заволочувалось хмарами, очікували заметіль.

Прогноз погоди на завтра:

31 січня буде хмарно з проясненнями, очікуються часом невеликі опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Вітер західний, 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря по області: вночі близько 0 градусів, вдень – від 1 до 6 градусів тепла.

 

Джерело: Джерела: Український гідрометеоцентр, Волинський гідрометеоцентр, Sinoptik.ua.
Telegram Channel