Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Луцьким школярам продемонстрували документальне відео з пошуків потонулого семикласника

Волинська обласна бібліотека для дітей

Луцьким школярам продемонстрували документальне відео з пошуків потонулого семикласника

В рамках навчання правил безпеки на водоймах взимку

В рамках реалізації проекту “Безпечне дитинство” у нашій бібліотеці відбулася зустріч із головним фахівцем Управління ДСНС у Волинській області Віталією Лукашевич, фахівцем відділу Катериною Петровою та начальником медичної служби Управління ДСНС Петром Савчуком. Про це йдеться на офіційній сторінці Волинської обласної бібліотеки для дітей у «Фейсбуці».

Діти дізнались про правила безпечного пересування льодом,про те, що потрібно робити, коли провалився під лід.

Зважаючи на часті надзвичайні випадки на водоймах взимку серед дітей завідувач відділу Катерина Теплюк розповіла учням 6-А і 6-Б класів ЗОШ №17 про необхідність дотримання правил безпечної поведінки на вкритих льодом водоймах, щоб уникнути трагічних наслідків.

Діти дізнались про правила безпечного пересування льодом,про те, що потрібно робити, коли провалився під лід. Віталія Лукашевич навела сумну статистику про загибель людей у льодовій пасці та продемонструвала документальне відео з пошуків потонулого семикласника.

Петро Савчук провів тренінг з надання першої допомоги при переохолодженні. Школярі активно спілкувались та ділилися своїми знаннями під час слайд-вікторини «Небезпечний лід».

Telegram Channel