Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Нововолинську хлопець випав із 7 поверху

Фото: Буг

Волинь-нова

У Нововолинську хлопець випав із 7 поверху

2-го лютого о 6:15 ранку у Нововолинську 24-річний хлопець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, випав з вікна багатоповерхівки по вулиці Луцькій. Наразі він знаходиться у відділенні реанімації

Начальник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк повідомив, що хлопець випав з вікна 7-го поверху з необережності, поки курив, пише «Буг». Перед падінням він кликав на допомогу. З місця події його госпіталізували до реанімаційного відділення НЦМЛ.

Сусіди кажуть, що квартиру близько тижня наймала дівчина із 2-річною дитиною. Її брат разом із другом прийшли в гості, також в квартирі була ще одна дівчина. В помешканні разом із ними знаходилася і дитина. Розповідають, що молоді люди випивали та близько 23:00 голосно слухали музику, на що їм робили зауваження.

Сусіди також розповідають, що молодик, який випав з вікна, працював в поліції.

Жінка, чиї вікна виходять на квартиру, в якій сталася трагедія розповідає:

«Близько 5-ї ранку хлопці спілкувалися «про життя», лунали фрази типу «Ти мужик, будь мужиком». Потім світло вимкнулось, ніби полягали спати. О 6:15 ранку вже чули крики зі словами «Дай руку», після чого хлопець полетів вниз з вікна. Ми викликали швидку та поліцію. Здається з тієї квартири також хтось дзвонив. Коли хлопець випав, друг побіг до нього. Вийшли і сусіди, які почули крики. Недалеко від місця події знайшли пневматичний пістолет».

Сусіди також розповідають, що молодик, який випав з вікна, працював в поліції. Він не місцевий, приїхав із Луцька. На разі хлопець знаходиться в тяжкому стані в реанімації.

Пикалюк інформацію про наявність пістолету підтвердив, чи служить той в правоохоронних органах – ні, однак і не спростував. Зброя зареєстрована, наявні усі документи.
 

Telegram Channel