Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Українська художниця присвятила Кузьмі пісочну анімацію (Відео)

Ксенія Сімонова

Українська художниця присвятила Кузьмі пісочну анімацію (Відео)

Музичним супроводом для відео стала пісня «Добряк»

Українська художниця Ксенія Сімонова присвятила свою пісочну роботу загиблому три роки тому українському артистові Кузьмі Скрябіну. Вона намалювала основні моменти його життя. Відео в п'ятницю, 2 лютого, було опубліковане на Уoutube. Про це розповідає Корреспондент.

Напевно, він дійсно був таким: «цiле життя посмiхався широко до всiх навкруги і позічав їм останнi грошi, а сам не просив узайми»

«Два роки тому не стало Андрія Кузьменка, якого ми знаємо як Кузьма, чи просто Скрябін. Я не була особисто з ним знайома, тобто ми не зустрічалися віч-на-віч, але познайомилися по електронній пошті. Це було майже за рік до його загибелі, наприкінці 2013 року. Тоді Андрій запропонував мені зняти пісочний кліп на його пісню «Мамо», але ми не встигали, було дуже багато роботи, що накопичилася за рік», - написала Сімонова. За її словами, коли Скрябіна не стало, вона відчула, що має зняти фільм про нього.

«І ось дивовижна зустріч відбулася на початку цього року в Євпаторії: я зустрілася з Ольгою Любченко, останнім адміністратором Кузьми. Ольгою, яка разом з ним була в машині в ту страшну аварію, отримала важкі травми, але залишилася жива. І ми вирішили, що в цьому році знімемо триб'ют. Пісню «Добряк» запропонувала Оля. Я її повністю підтримала - мені вона дуже подобається. Саме «Добряк». Усі пісні так чи інакше автобіографічні - хоче цього автор чи ні. Напевно, він дійсно був таким: «цiле життя посмiхався широко до всiх навкруги і позічав їм останнi грошi, а сам не просив узайми». Царства Небесного тобі, Андрію. Твої пісні з нами!» - написала художниця.

 

Telegram Channel