Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Шацьк перетворюється на хокейну столицю Волині

Район.Шацьк

Шацьк перетворюється на хокейну столицю Волині

Недільний день запам'ятався шачанам і гостям районного центру черговим турніром із хокею на озері Велике Чорне

Організатори - активні хлопці з громадської організації «Шаковель» Володимир Кубай і Сергій Грицюк, запрошуючи любителів зимового виду спорту до Шацька, подбали про збільшення площі льодового поля, встановили по його периметру борти, вдосконалили ворота, повідомляє Район.Шацьк.

Декілька годин запеклої та азартної боротьби з голосним розбором польотів та штовханиною закінчилися перемогою найдостойніших.

Цього разу в турнірі взяли участь 4 команди: 2 з міста Ковель, із села Згорани Любомльського району та селища Шацьк. Перед початком змагань хокеїстів привітали представники влади Шацького району.

Декілька годин запеклої та азартної боротьби з голосним розбором польотів та штовханиною закінчилися перемогою найдостойніших. Якщо на минулому турнірі ковельські хокеїсти - досвідчені, в повній екіпіровці - відчували себе абсолютними фаворитами, то цього разу шацькі і згоранські хокеїсти тримали ковельчан у постійній напрузі, час від часу забиваючи в їхні ворота голи.

Переможцями гри, посівши перше і друге місця, стали команди з Ковеля, третє місце дісталося шачанам, четверте - жителям Згоран.

На ковельчан чекав обіцяний приз - відпочинок в оздоровчих чанах в селі Світязь (маєток «Nester-House»).

Організатори вдячні за активну участь у підготовці турніру Василю Голядинцю, голові Шацької райдержадміністрації, підприємцям та команді із Згоран - за музику, мікрофони та коментаторів.

Telegram Channel