Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Рівнещині вночі розгулявся вогонь у будинку (Фото)

ДСНС

На Рівнещині вночі розгулявся вогонь у будинку (Фото)

Загорання трапилося у Володимирецькому районі

14 лютого об 02:55 за номером «101» до пожежно-рятувальної служби району надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в селі Собіщиці, Володимирецького району. Горів дерев’яний житловий будинок, критий шифером. Для ліквідації пожежі було залучено черговий караул бійців 5-го державного пожежно-рятувального поста з смт.Рафалівка, та пожежну автоцистерну місцевої пожежної охорони (МПО) с.Більська Воля, повідомляє ДСНС.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та частково перекриття житлового будинку, речі домашнього вжитку. Проте частину будинку, а також майно в ньому було врятовано.

Першим до місця пожежі прибув черговий караул рятувальників з смт.Рафалівка. На момент їх прибуття горіла покрівля житлового будинку. Через кілька хвилин прибула і пожежна автоцистерна МПО с. Більська Воля. Провівши бойове розгортання, рятувальники подали на гасіння водяний ствол. Слід зазначити, що активну допомогу в гасінні пожежі надавали і місцеві жителі.

Вже о 03:28 пожежу було локалізовано, а о 06:19 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та частково перекриття житлового будинку, речі домашнього вжитку. Проте частину будинку, а також майно в ньому було врятовано. Травмованих в наслідок пожежі немає.

 

 Для ліквідації пожежі були задіяні 2 пожежні автоцистерни та 6 чоловік особового складу рятувальників та МПО.

Наразі всі подробиці даної події та остаточна причина виникнення пожежі встановлюється фахівцями.

Telegram Channel