Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Луцькі школярі підуть 1 вересня у нову школу

Луцька міська рада

Луцькі школярі підуть 1 вересня у нову школу

Сьогодні представники влади Луцька оглянули хід ремонтних робіт у школі №27

Міська рада прийняла рішення виділити 10 млн грн на дооснащення школи, щоб вже 1 вересня цього року тут зміг розпочатися навчальний процес. Волинська обласна рада погодилася дофінансувати будівництво та виділити необхідну для завершення робіт суму у розмірі 8 млн грн, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Міська рада прийняла рішення виділити 10 млн грн на дооснащення школи, Волинська обласна рада погодилася дофінансувати будівництво та виділити необхідну для завершення робіт суму у розмірі 8 млн грн.

У школі є басейн, але немає спортзалу, тож фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» виділить кошти та збудує міні-стадіон для спортивних занять. «Незабаром буде визначено керівника школи, який займатиметься підбором колективу та персоналу», - сказав радник міського голови Ігор Поліщук. Також висловив вдячність забудовнику, директору підприємства «Житлобуд-2» Леоніду Стефановичу за те, що роботи не припинялися ні за яких обставин, школа опалюється, тому вже зроблені ремонтні роботи залишаються неушкодженими.

Telegram Channel