Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Знову трагедія на воді: 15-річний хлопець пішов під кригу

Пошуки підлітка тривають...

http://dyvys.info

Знову трагедія на воді: 15-річний хлопець пішов під кригу

Ще свіжий біль родини лучан Аніщенків, які втратили 12-річного сина, котрий провалився під лід на річці Стир. А навздогін — нова біда: минулої суботи у селі Угли Ковельського району на Стоході пішов під кригу 15-річний Іван Падалюк

Як розповіла виконуюча обов’язки старости Велицької об’єднаної територіальної громади, до якої належить Угли, Ольга Васильєва, Іван із старшим на три роки братом Романом післяобідньої пори пішов на річку. Він біг попереду, і в якийсь момент лід під його ногами провалився. Брат кинувся рятувати його, але марно... Роман побіг до хати, яка стоїть найближче до Стохода, кликати на поміч, хоч братові уже нічим не можна було допомогти. Господарка його обігріла і повідомила про біду матері хлопців — місцевій вчительці.

 Роман побіг до хати, яка стоїть найближче до Стохода, кликати на поміч, хоч братові уже нічим не можна було допомогти

Того ж дня, за інформацією прес-служби управління ДСНС у Волинській області, на місце події прибули вісім чоловік (з них 6 — водолази) особового складу аварійно-рятувального загону спецпризначення обласного управління з надзвичайних ситуацій та працівники державного пожежно-рятувального поста № 21 селища Голоби. На вчорашній день було обстежено тисячу метрів прибережної смуги і 300 — дна річки, здійснено 11 спусків під воду. Пошуки тіла підлітка тривають.

Марина ЛУГОВА.

Telegram Channel