Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Президент Польщі очікує від України конкретних кроків

Прикладом конструктивної взаємодії є діалог між Польщею та Литвою.

EPA/UPG

Президент Польщі очікує від України конкретних кроків

Питання, насамперед, стосується ексгумації останків польських жертв воєн і конфліктів на території нашої держави

Про це віце-глава канцелярії президента Польщі Павел Муха заявив в ефірі телеканалу TVP Info, повідомляє з посиланням на Польське радіо Корреспондент.

 Також чиновник звернув увагу, що недавній візит Дуди в Литву дав дуже позитивні результати і поліпшив польсько-литовські відносини

За словами чиновника, польський президент сподівається, що згідно з домовленостями між ним і президентом України будуть зроблені конкретні кроки. «Ми віримо, що ця заява, слова пана президента, а також заява канцелярії президента будуть помічені, прийняті українською стороною. І звісно, ми звертаємо на це увагу наших українських партнерів», - підкреслив Муха.

Також чиновник звернув увагу, що недавній візит Дуди в Литву дав дуже позитивні результати і поліпшив польсько-литовські відносини. Він висловив надію, що відносини між Польщею і Україною також покращаться. «Цей польсько-український діалог також потрібно вести виважено і розсудливо. Однак ми займаємо однозначну позицію, адже вважаємо, що деякі речі не виконуються належним чином», - додав Муха.

Telegram Channel