Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На рекламних площинах Луцьк планує заробили 10 мільйонів

Радник міського голови Ігор Поліщук пропонує додаткові кошти спрямувати на добудову школи №27

Фото: https://ar.volyn.ua

Волинь-нова

На рекламних площинах Луцьк планує заробили 10 мільйонів

Сьогодні виконавчий комітет міської ради підтримав рішення «Про збільшення базового тарифу в розрахунку плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Луцька»

Прийняття цього рішення дає можливість залучити додаткові кошти у міський бюджет, які будуть спрямовані на покращення якості життя у місті та вирішення проблемних питань.

Зі слів радника міського голови Ігоря Поліщука, у попередні роки була встановлена незрозуміла знижка на використання рекламних площин, через що за розміщення реклами сплачували лише 900 гривень. Відтепер ця знижка буде скасована, а плата за використання рекламних площин збільшиться і становитиме (разом із ПДВ) майже 2 тисячі 900 гривень.

Плата за використання рекламних площин збільшиться і становитиме (разом із ПДВ) майже 2 тисячі 900 гривень.

Завдяки цим заходам прогнозоване надходження до міського бюджету від реклами становитиме цьогоріч близько 10 мільйонів гривень. “Завдання міської влади - це не лише витрачання коштів із міського бюджету, а й шукати джерела надходження цих коштів. Фінансові ресурси, які вдасться залучити до міського бюджету від використання рекламних площин, можна спрямувати на ремонт прибудинкових територій, декількох доріг у приватному житловому секторі. Або ж ці 10 мільйонів гривень можна буде спрямувати на добудову школи № 27. Це один із перших кроків на шляху наповнення міського бюджету. Ми продовжуємо працювати над розробкою не менш важливих проектів рішень для залучення додаткових надходжень, аби зробити місто Луцьк кращим та комфортнішим”, - наголосив він, повідомляє Відділ інформаційної роботи міської ради.

Telegram Channel