Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Луцький кінотеатр передадуть Центру зайнятості

Планується, що кінотеатр віддадуть Центру зайнятості, а звільнене Центром приміщення після ремонту перетворять на дитячий садок

Фото: https://www.shukach.com

Волинь-нова

Луцький кінотеатр передадуть Центру зайнятості

Комісія (Богдан Вавринюк, Юрій Безпятко, Сергій Савчук, Орися Залевська) підтримала проект рішення про взяття на баланс виконавчого комітету Луцької міської ради будівлі кінотеатру на вулиці П’ятницька гірка

За словами начальника відділу управління майном міської комунальної власності Алли Грабко, будівлі кінотеатру на вул. П’ятницька гірка, 2, загальною площею 1711,1 кв.м належить територіальній громаді міста Луцька. Будівля перебувала на балансі Волинської обласної телерадіокомпанії та не використовувалась.

У зв’язку з припиненням діяльності Волинської телерадіокомпанії, Національну суспільну телерадіокомпанію України було попереджено, щоб новоутворена структура не ставила новобудівлю на вул. П’ятницька гірка, 2, без згоди Луцької міської ради, на баланс ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України».

Вивільнене приміщення буде реконструйоване у дитячий садок

Відповідно до Мирової угоди, укладеної між Луцькою міською радою та Луцьким центром зайнятості пропонується приміщення кінотеатру передати Центру зайнятості, на умовах оренди, а вивільнене приміщення буде реконструйоване у дитячий садок, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Telegram Channel