Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Скандал: під час національного відбору «Євробачення» Андрій Данилко послав глядача в…  (Відео)

Melovin з другої спроби, але їде на «Євробачення».

«Українська правда. Tabloid».

Скандал: під час національного відбору «Євробачення» Андрій Данилко послав глядача в… (Відео)

20-річний співак з Одеси MELOVIN поїде до Лісабона від України на цьогорічне «Євробачення»

Саме так вирішило професійне журі разом із глядачами після фіналу Нацвідбору 24-го лютого, інформує «Українська правда. Tabloid».

Оцінки журі цього разу були такі: 1 – Vilna, 2 – The Erised, 3 – Kadnay, 4 – Laud, 5 – Melovin, 6 – Tayanna. 

Оцінки глядачів дещо відрізнялися від думки суддів. Найменше за результатами голосування отримав гурт The Erised. 2 бали дісталося Laud, 3 глядачі дали Vilna, на 4 оцінили Tayanna, 5 – Kadnay і найбільше отримав Melovin. 

Навколо виступу Tayanna розгорнувся міні-скандал, який, здавалося, був зрежисований заздалегідь. Андрій Данилко заявив, що протягом тижня йому телефонували люди і казали, що у півфіналі Таня співала під фонограму. Тож Андрій запитав її про це. Конкурсантка обурилася та сказала, що їй лестить така думка, але правила для всіх однакові. Утім, співробітник продюсерського центру, до якого належить Таянна, не витримав та почав із залу кричати Данилку «Ганьба», на що той послав його у пі*ду

Cпівробітник продюсерського центру, до якого належить Таянна, не витримав та почав із залу кричати Данилку «Ганьба», на що той послав його у пі*ду

Потім Данилко вибачився за нецензурне слово та запевнив, що своїм запитанням лише хотів довести глядачам, що Tayanna не співала під фонограму. 

Після виступу Melovin Андрій Данилко, як завжди, похвалив хлопця, але заявив, що погрози його фанатів на адресу Джамали – неприйнятні. Як виявилося, численні фани співака надсилали співачці неприємні повідомлення та навіть погрожували.

За Melovinа проголосували глядачі.
За Melovinа проголосували глядачі.

 Melovin зі сцени запевнив, що подібних людей він не зараховує до «меловінаторів» та вибачився за них. 

 

Telegram Channel