Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Дональд Трамп: «Це найгірше в історії Оскара шоу» (Відео)

«Не маємо вже зірок, – за винятком вашого президента».

Фото із сайту Youtube.com.

Волинь-нова

Дональд Трамп: «Це найгірше в історії Оскара шоу» (Відео)

Так президент США прокоментував вручення найвищих нагород Кіноакадемії

Глава Білого дому підсумував цьогорічну урочистість з нагоди вручення Оскарів. Стверджує, що нинішні зірки вже не ті, що колись. Однак врешті зізнається, що його оцінки є жартівливими, інформує wz.lviv.ua.

Трамп зізнається, що його оцінки є жартівливими.

«Найгірший в історії Оскар. Проблема у тому, що не маємо вже зірок, – за винятком вашого президента (очевидно, жартую)!», – написав у своєму Twitter Трамп. У своєму дописі президент дав зрозуміти, що належить до 26,5 мільйонної аудиторії глядачів, які стежили за перебігом церемонії. За підрахунками порталу The Hill, це й справді була найгірша церемонія у сенсі числа глядачів від 2008 року, коли вручення Оскара дивилося 31,8 мільйона осіб.

Трампові ж Оскарівська церемонія не припала до смаку, звісно, з іншої причини. Імпрезу вів Джиммі Кіммель, відомий гострою і частою критикою на адресу американського президента. Не обійшлося без неї і під час урочистостей у Галлівуді.  Зачепив Трампа і репер Common: «– A President that trolls with hate. He don’t control our fate because God is great» («Президент тролить з ненавистю. Він не контролює нашу долю, бо Бог великий»). Тож президентська ремарка про жарти виглядає не надто вже щирою…

 

Telegram Channel