Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
В цьому місці пивні крани — всюди!

Готель реалізує мрії пивоманів!

Gazeta.ua.

В цьому місці пивні крани — всюди!

А у ванній — холодильник з пивом

У шотландському місті Еллон відкриють незвичний готель для пивоманів BrewDog. У 26 вітальнях втановили пивні крани, у ванних кімнатах - холодильники з пивом, пише з посиланням на the guardian, Gazeta.ua.

 З кожного номера постояльці зможуть спостерігати саму пивоварню

Головне завдання готелю - поширювати серед туристів та місцевих шотландську пивоварну традицію. З кожного номера постояльці зможуть спостерігати саму пивоварню. І оскільки готель знаходиться поруч із пивним заводом, то перебоїв із пивом у кранах не буде. Новий готель планують відкрити для відвідувачв влітку 2019 року.

Для фінансування будівництва готелю компанії BrewDog вдалося зібрати 53 млн фунтів від 73 тис. Інвесторів. «Всі благодійники отримають право пріоритетного бронювання в готелі», - кажуть власники закладу.

Компанія BrewDog планує відкрити такий самий готель і в США у штаті Огайо. Планують також побудувати пивоварні в Австралії та Китаї, а також заснувати спеціалізовану мережу пивного телебачення. «Doghouse - наш подарунок пристрасним шанувальникам пива, які роблять паломництво до нашої пивоварні в Абердіншир. Ідея відкриття пивного готелю завжди була актуальною. І тепер ми можемо здійснити цю мрію», - сказав Джеймс Уотт, співзасновник BrewDog

Telegram Channel