Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Лондоні знайшли мертвим колишнього бізнес-партнера Березовського

Останнім часом відбувається багато дивного у відносинах Росії та Великобританії.

УНІАН

У Лондоні знайшли мертвим колишнього бізнес-партнера Березовського

Микола Глушков свого часу був заступником директора «Аерофлоту»

У Лондоні знайшли мертвим Миколу Глушкова, який був бізнес-партнером померлого олігарха Бориса Березовського. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на британське видання The Telegraph. 

«Близький партнер покійного олігарха Бориса Березовського був знайдений мертвим у Британії, про що надійшли повідомлення», – повідомляє видання.

Близький партнер покійного олігарха Бориса Березовського був знайдений мертвим у Британії, про що надійшли повідомлення.

Зокрема, російська радіостанція Business FM повідомила, що колишній заступник директора російської авіакомпанії «Аерофлот» Микола Глушков помер у віці 69 років, посилаючись на інформацію його адвоката.

Адвокат Андрій Боровков не вказав причину смерті. Глушков двічі обвинувачувався у шахрайстві в Росії, залишив країну після того, як суд Москви умовно засудив його до двох років позбавлення волі за шахрайство у 2006 році.

У березні минулого року йому було заочно оголошено ще один вирок на вісім років позбавлення волі та штраф у розмірі 1 млн російських рублів за нібито шахрайство з коштами компанії «Аерофлот» на суму в 122 млн доларів під час його перебування на посаді фінансового директора цієї компанії наприкінці 1990-х років.

Глушкові заперечував усі обвинувачення проти нього.

Як відомо, Березовський раніше був впливовим бізнесменом в Росії і зіграв важливу роль у сходженні Володимира Путіна до верхівки влади у 1999 році. Пізніше Березовський посварився з Путіним та переїхав до Лондону в 2000 році, де він став одним з найбільш різких його критиків.

Березовського було знайдено повішеним вдома в графстві Беркшир у 2013 році, що виглядало очевидним самогубством. Поліція повідомила, що експертиза не знайшла ознак насильницької боротьби.

Telegram Channel