Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині за минулу добу рятувальники вивільнили із снігових заметів 8 автомобілів

У Нововолинську з дороги злетів муковоз.

ДСНС у Волинській області

На Волині за минулу добу рятувальники вивільнили із снігових заметів 8 автомобілів

Аварійно-рятувальні роботи проводились у Нововолинську, Ківерцях, а також у Камінь-Каширському, Ковельському, Локачинському, Ратнівському та Луцькому районах

Зокрема близько 2 години у місті Нововолинську на вулиці Луцькій з’їхав у кювет вантажний автомобіль DAF (муковоз). До аварійно-рятувальних робіт співробітники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська додатково залучили автокран і трактор комунального господарства. За допомогою техніки автомобіль відбуксирували на безпечну ділянку дороги.

 У Княгинінку - дороги з’їхала фура.

У Княгинінку - дороги з’їхала фура.

 О 9.50 працівники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського виїжджали для надання допомоги водієві, легковий автомобіль якого опинився у кюветі поблизу села Видричі на автомобільній трасі Камінь-Каширський – Ратне. Рятувальники за допомогою лебідки витягнули легковий автомобіль на дорогу.

Легковий автомобіль опинився у кюветі поблизу села Видричі на автомобільній трасі Камінь-Каширський – Ратне.

А в селі Княгининок Луцького району у кюветі опинився автомобіль із 20-тонним вантажем. Аварійно-рятувальні роботи провели співробітники Аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Волинській області. За допомогою лебідки автомобілем САРМ вони витягнули вантажівку із кювету та встановили на тверду ділянку автошляху.

Загалом за добу в області вивільнено із снігових заметів та кюветів 8 одиниць техніки та надано допомогу понад 15 особам.

Telegram Channel